iPhone 7 a fost lansat oficial. Noutatile cu care Apple a surprins pasionatii de tehnologie (Galerie foto&Video)

Miercuri, 07 Septembrie 2016, ora 21:45
3325 citiri
iPhone 7 a fost lansat oficial. Noutatile cu care Apple a surprins pasionatii de tehnologie (Galerie foto&Video)
Foto: Twitter/Tim Cook

Apple a lansat miercuri mult anticipatul iPhone. Noul iPhone 7 vine cu o camera foto imbunatatita, are cel mai puternic procesor pus vreodata pe un smartphone si e rezistent la praf si apa.

Spunem adio si castilor clasice, pentru ca Apple a creat EarPods wireless, casti wireleless. Nicio grija daca va faceti griji ca le-ati putea pierde rapid, pentru ca fiecare telefon vine cu un adaptor pentru castile clasice.

Tot o noutate este si parteneriatul cu Nintendo si lansarea jocului Mario pe IOS. Compania a anuntat ca jocul Pokemon Go este disponibil pe ceasul Apple si tot Apple Watch a anuntat si un parteneriat cu Nike.

Ziare.com ti-a prezentat in format LIVE TEXT lansarea Apple:

Mai jos poti vedea imagini de la evenimentul Apple, cele mai importante noutati anuntate de companie, precum si cat ca costa fiecare gadget.

21:50 - iPhone 7 va intra pe piata incepand cu 16 septembrie, fiind deja disponibil pentru precomenzi. Alaturi de culorile clasice, noul model va putea fi ...citeste mai departe despre "iPhone 7 a fost lansat oficial. Noutatile cu care Apple a surprins pasionatii de tehnologie (Galerie foto&Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Apple lanseaza iPhone 7, #Apple iPhone 7 , #Stiri Internet