Cel mai asteptat Nokia are pret oficial si in Romania

Vineri, 29 Septembrie 2017, ora 14:30
1657 citiri
Cel mai asteptat Nokia are pret oficial si in Romania

Subiectul multor speculatii pe parcursul ultimelor luni, Nokia 8 a fost dezvaluit de curand de finlandezi. Abia acum aflam ce pret are Nokia 8 in Romania.

Nokia 8 a fost anuntat in luna august a acestui an, dar abia acum intra in oferta magazinelor de la noi. Si pretul Nokia 8 in Romania nu-i deloc rau.

Din noua generatie de gadgeturi Nokia, acesta este cel mai atractiv, daca erai in cautarea unei alternative finlandeze pentru Galaxy S8, HTC U11, LG V30 sau iPhone 8. Nu de alta, dar Nokia 8 este construit in jurul aceluiasi SoC Snapdragon 835 intalnit in majoritatea telefoanelor de top cu Android anuntate in ultimele luni.

Inainte sa discutam insa de preturi, e important de retinut care este configuratia "jucariei". Pe langa cei 4GB RAM in varianta cu 64GB de memorie interna sau 6GB RAM in cazul modelului cu 128GB de spatiu, are avantajul ca este dual SIM.

Nokia 8 e rezistent la apa si praf si are un ecran cu o diagonala de 5,3 inci protejat cu Corning Gorilla Glass 5. Rezolutia sa nativa este de 1.440 x 2.560 pixeli, in timp ce panoul folosit este un IPS LCD. Partea de captura foto - video este asigurata de doua camere principale de 13 megapixeli cu f/2 si sistem de lentile branduite Carl Zeiss.

Vezi pretul Nokia 8 si cat de bun este, AICI ...citeste mai departe despre "Cel mai asteptat Nokia are pret oficial si in Romania" pe Ziare.com

#pret Romania Nokia8 , #Stiri Internet