Cea mai mare racheta din istorie ar putea decola chiar anul acesta. Ce planuri are Elon Musk

Luni, 06 Noiembrie 2017, ora 15:11
1420 citiri
Cea mai mare racheta din istorie ar putea decola chiar anul acesta. Ce planuri are Elon Musk

Elon Musk are noi planuri in legatura cu SpaceX, compania are ocazia sa faca un progres important in urmatoarele luni.

Racheta Falcon 9, de la SpaceX, decoleaza si aterizeaza deja in mod regulat, fara incidente, astfel ca nu mai e la fel de impresionant sa vedem videoclipuri cu aceasta. Asta nu inseamna ca SpaceX nu mai are nimic de oferit, ba din contra.

Atentia noastra se va intoarce curand catre Falcon Heavy, despre care Musk spune ca "va fi cea mai puternica racheta operationala din lume". Aceasta va avea in total trei boostere, fiecare cu cate noua motoare, astfel ca va avea de doua ori puterea rachetei de pe locul doi si va avea o forta echivalenta cu cea a 18 avioane Boeing 747.

Anul acesta, SpaceX mentiona noiembrie ca posibilitate, insa si luna aceasta a sosit iar lansarea a fost amanata din cauza unor probleme legate de disponibilitatea unui loc de lansare. Acum, au aparut noi vesti legate de lansarea lui Falcon Heavy.

Vezi aici mai multe despre cea mai mare racheta din istorie, creata de SpaceX ...citeste mai departe despre "Cea mai mare racheta din istorie ar putea decola chiar anul acesta. Ce planuri are Elon Musk" pe Ziare.com

#SpaceX Elon Musk racheta , #Stiri Internet