Ce va lansa Apple pe 7 septembrie: De la noul iPhone la casti wireless

Sambata, 03 Septembrie 2016, ora 19:42
3247 citiri
Ce va lansa Apple pe 7 septembrie: De la noul iPhone la casti wireless
Foto: Arhiva Ziare.com

Mai e mai putin de o saptamana pana la evenimentul in cadrul caruia Apple va lansa iPhone 7 si va dezvalui celelalte noutati pe care le-a pregatit clientilor sai. Insa ce stim pana acum despre noile produse?

Publicatia 9to5Mac a facut o lista cu lucrurile ce vor fi anuntate pe 7 septembrie de catre gigantul IT condus de Tim Cook.

iPhone 7 si 7 Plus

Acelasi design: iPhone 7 va semana foarte mult la exterior cu actualul iPhone 6S, cu exceptia locului in care va fi amplasata antena.

Sistem dual pentru camera foto: Una dintre cele mai mari schimbari la componenta hardware o reprezinta sistemul dual pentru camera foto. Acesta va aduce un avantaj important - zoom-ul va fi mult mai bun. Totusi, se pare ca tehnologia va fi implementata doar la modelele de iPhone mai mari, de 5,5 inchi, in timp ce cele de 4,7 vor beneficia de stabilizare optica.Apple va mari si rezolutia camerelor foto la 12 megapixeli.

Butonul Home are parte de un redesign: De fapt, acesta va primi functii ...citeste mai departe despre "Ce va lansa Apple pe 7 septembrie: De la noul iPhone la casti wireless" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#lansare iPhone 7, #Apple iPhone 7, #lansare Apple, #zvonuri iPhone 7, #informatii iPhone 7, #iPhone 7 , #Stiri Internet