Ce se intampla daca scapi un Galaxy S8 pe jos? Iata testul (Video)

Joi, 06 Aprilie 2017, ora 12:50
1400 citiri
Ce se intampla daca scapi un Galaxy S8 pe jos? Iata testul (Video)
Foto: Captura video YouTube/BGR

Samsung a lansat in urma cu cateva zile Galaxy S8, dar putini au avut ocazia de a tine in mana aparatul, mai ales ca acesta va ajunge in Europa la finalul acestei luni. Cu atat mai putini l-au scapat din mana si au aflat daca si cum supravietuieste.

Cineva a facut asta si a postat pe YouTube inregistrarea, in care sunt testate doua gadgeturi ale aceleiasi companii, din generatii diferite: Galaxy S7 si Galaxy S8, arata BGR.

Dupa ce se trece peste surpriza felului in care arata, la S8 displayul acoperind aproape integral partea frontala si nemaigasindu-se butonul Home, cele doua aparate sunt supuse mai multor teste.

Intai sunt scapate voit de la o distanta de circa 1,5 metri, in picioare, pe unul dintre colturi. In cazul aparatului S7 sare putin din culoarea rosie, pe un colt. In cazul gadgetului abia lansat e vizibila o simpla zgarietura. Verdictul: ambele s-au comportat bine, functioneaza in continuare si sunt "prezentabile".

La cel de-al doilea test, cand telefonul este lasat sa cada tot de la distanta de 1,5 metri, pe ecran, S7 devine de nerecunoscut: display spart, telefon mort. Nu se mai deschide, oricat de mult ai incerca. Se impune vizita la reprezentanta, pentru o reparatie majora.

In ceea ce priveste S8, acesta a lovit cimentul de mai multe ori, dar ecranul nu s-a spart. Are niste zgarieturi, atat pe fata, cat si pe spate, niste crapaturi in parti, insa e in continuare functional. A trecut testul, dar asta nu inseamna ca e indestructibil, iesind din lupta un pic ranit, dupa cum se poate vedea in inregistrarea de mai jos.

10 lucruri pe care Samsung Galaxy S8 le poate face si iPhone nu

Batalia gigantilor: Samsung Galaxy S8 Plus vs. Huawei P10 Plus. Care e mai tare? ...citeste mai departe despre "Ce se intampla daca scapi un Galaxy S8 pe jos? Iata testul (Video)" pe Ziare.com

#Galaxy S8 scapat jos daune, #Galaxy S8 vs Galaxy S6, #avantaje Galaxy S8, #display Galaxy S8 , #Stiri Internet