Ce problema ar rezolva Legea Big Brother: Exista discriminare intre abonati si utilizatorii de cartele pre-pay

Marti, 20 Ianuarie 2015, ora 10:15
1439 citiri
Ce problema ar rezolva Legea Big Brother: Exista discriminare intre abonati si utilizatorii de cartele pre-pay
Foto: Curs de Guvernare

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) apreciaza ca exista o forma de discriminare intre abonati si utilizatorii de cartele preplatite pentru ca acestia din urma nu pot fi trasi la raspundere de autoritati, la nevoie.

Opinia CNCD a fost exprimata la cererea Asociatiei pentru Implementarea Democratiei, informeaza Mediafax.

"Autoritatile statului nu dispun de instrumentele necesare identificarii si tragerii la raspundere legala a acelor detinatori de cartele pre-pay care utilizeaza serviciile de telefonie/date/Internet cu rea credinta, in scopul savarsirii de infractiuni grave. Situatia existenta intre cele doua categorii constituie o forma de discriminare", se arata in comunicatul CNCD.

Punctul de vedere al CNCD se bazeaza pe informatiile primite de la Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si de la operatoriii de telefonie mobila.

In ...citeste mai departe despre "Ce problema ar rezolva Legea Big Brother: Exista discriminare intre abonati si utilizatorii de cartele pre-pay" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#CNCD cartele prepay discriminare, #CNCD lege Big brother , #Stiri Internet