Ce lucruri poate face Samsung Galaxy S6, iar iPhone nu

Joi, 05 Martie 2015, ora 11:26
1196 citiri
Ce lucruri poate face Samsung Galaxy S6, iar iPhone nu
Foto: Forbes

Samsung a lansat zilele trecute noul sau varf de gama, Galaxy S6. Producatorul sud-coreean a adus imbunatatiri semnificative smartphone-ului, astfel ca are cateva functii care i-ar face gelosi pe posesorii de iPhone.

Business Insider a realizat o lista ce cuprinde lucrurile pe care Galaxy S6 si varianta cu ecran prelungit pe ambele parti laterale S6 Edge le pot face, iar iPhone nu.

Samsung Galaxy S6 e mai tare ca iPhone 6?

Incarcare wireless: Telefonul sud-coreenilor este dotat cu o tehnologie care permite incarcarea wireless a bateriei. In schimb, smartphone-ul Apple este inca "legat" de incarcatorul clasic.

Incarcare rapida: O alta tehnologie utila regasita la Galaxy S6 este incarcarea rapida. Samsung sustine ca, daca pui telefonul la incarcat timp de 10 minute, ai suficienta baterie pentru a-l folosi patru ore. iPhone nu dispune de asa ceva.

Culori: Galaxy S6 Edge permite utilizatorului sa atribuie o culoare fiecarui contact din lista. Astfel, cand primeste ...citeste mai departe despre "Ce lucruri poate face Samsung Galaxy S6, iar iPhone nu" pe Ziare.com

#Samsung Galaxy S6 iPhone, #comparatie Samsung iPhone , #Stiri Internet