Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ce cuprinde Ghidul Solicitantului pentru dezvoltarea sistemelor de comert electronic

Ce cuprinde Ghidul Solicitantului pentru dezvoltarea sistemelor de comert electronic

Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI) a publicat spre consultare Ghidul Solicitantului pentru operatiunea 3.3.2 privitoare la sprijinul pentru dezvoltarea sistemelor de comert electronic si a altor solutii online pentru afaceri, au anuntat luni reprezentanii MCSI, relateaza NewsIn.

Suma maxima a finantarii acordate in cadrul operatiunii 3.3.2 "Sprijin pentru dezvoltarea sistemelor de comert electronic si a altor solutii on-line pentru afaceri", din cadrul Domeniului Major de Interventie 3 "Sustinerea e-economiei", Axa prioritara 3 - Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor (TIC) pentru sectoarele privat si public, este de de 1.640.000 de lei, cea minima fiind de 35.000 de lei

"Solicitantii eligibili care pot accesa finantarile acordate din fonduri structurale pentru operatiunea 3.3.2 sunt IMM-urile definite conform Legii nr. 346/20004 si infiintate in temeiul Legii nr. 31/1990 privind societatile comerciale - cu modificarile si completarile ulterioare.


Ghidul Solicitantului detaliaza criteriile specifice care trebuie indeplinite de solicitanti si proiectele acestora, regulile de finantare, circuitul proiectului, modalitatea de selectie a proiectelor, procesul de contractare si implementare, precum si drepturile si obligatiile beneficiarilor", se arata in comunicatul MCSITi-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1393 ori