Ce cumpara romanii de pe Internet - Comparatie cu bulgarii si ungurii

Luni, 06 Aprilie 2015, ora 19:47
1590 citiri
Ce cumpara romanii de pe Internet - Comparatie cu bulgarii si ungurii

Majoritatea romanilor (66%) care fac cumparaturi online sunt barbati si doar 34% femei, in conditiile in care in Ungaria si in Bulgaria femeile sunt mai active in acest domeniu, conform unui studiu dat publicitatii luni.

Comparati, cumparatorii online din Bulgaria sunt 58% femei si 42% barbati, iar cei din Ungaria 51% femei si 49% barbati.

In ceea ce priveste obiceiurile de cumparare ale romanilor, conform studiului Compari.ro realizat la inceputul lui 2015, au rezultat 6 profile de cumparatori in mediul online: Expertii (29%) - cei care cunosc cel mai bine acest sistem, Cautatorii de reduceri (18%), Cei care verifica (16%), Incepatorii (13%), Cumparatorii ocazionali (12%) si Aventurierii (12%).

Inainte de a face o achizitie, majoritatea aleg ca sursa de informare principala site-urile de comparare a preturilor, urmate de magazinele online de unde isi cumpara direct produsele.

Studiul ...citeste mai departe despre "Ce cumpara romanii de pe Internet - Comparatie cu bulgarii si ungurii" pe Ziare.com

#romani cumparaturi online, #romani cumparaturi Internet, #siteuri cumparaturi romania , #Stiri Internet