Ce aduce anul 2015 pe piata telecom: Mai mult Internet mobil si mai multe minute

Sambata, 27 Decembrie 2014, ora 15:18
1445 citiri
Ce aduce anul 2015 pe piata telecom: Mai mult Internet mobil si mai multe minute

Piata telecomunicatiilor isi va continua evolutia pozitiva si in anul viitor, cand ofertele operatorilor vor fi mai bogate si mai diversificate.

In 2015 ne putem astepta la oferte de servicii din ce in ce mai generoase din partea operatorilor mobili, care sa includa mai mult Internet mobil si mai multe minute nationale, a precizat Marius Catalin Marinescu, presedintele Autoritatii Nationale pentru Administratie si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), pentru Ziare.com.

"Vom asista cel mai probabil la o diversificare a unor oferte convergente fix-mobil, alimentate de terminale inteligente si tablete. Mai mult, vom putea vorbi de o substitutie fix-mobil in telefonie, acompaniata de substitutia fix-mobil in Internet", a explicat acesta pentru Ziare.com.

De exemplu, atunci cand un utilizator de Internet mobil ajunge acasa, telefonul sau va folosi si pentru voce, SMS-uri si pentru date reteaua Wi-Fi instalata in casa, in loc de cea de pe dispozitivele mobile.

"Nu in ultimul rand, ...citeste mai departe despre "Ce aduce anul 2015 pe piata telecom: Mai mult Internet mobil si mai multe minute" pe Ziare.com

#internet mobil, #oferte abonamente telefon, #oferte Internet, #ofert , #Stiri Internet