Cati romani au tableta si cat platesc in medie pentru Internet mobil - studiu ANCOM

Marti, 22 Septembrie 2015, ora 16:05
1260 citiri

Circa 36% din gospodariile din Romania detin o tableta sau mai multe, 73% au cel putin un smartphone, iar 55% laptopuri, potrivit unui studiu al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM).

In ceea ce priveste tabletele, media pe gospodarie este de 1,1 echipamente, iar pentru telefoanele inteligente de 1,5 per gospodarie.

"50% dintre romani au acces la Internet mobil prin telefon, pe baza unui abonament de telefonie ce are inclus si Internet, 35% prin telefon pe baza unei cartele preplatite cu o extraoptiune de Internet mobil, iar 25% au acces prin intermediul unui stick sau card USB cu abonament. 67% dintre abonamente/extraoptiuni, 70% dintre cartelele preplatite, respectiv 45% dintre tablete/carduri USB pentru acces la Internet mobil dispun de trafic limitat, in timp ce 33% dintre abonamente/extraoptiuni, 30% dintre cartelele preplatite cu acces, respectiv 55% dintre tablete/carduri USB sunt cu trafic nelimitat sau nelimitat cu anumite ...citeste mai departe despre "Cati romani au tableta si cat platesc in medie pentru Internet mobil - studiu ANCOM" pe Ziare.com

#studiu romani tablete, #romani utilizare Internet , #Stiri Internet