Cate videoclipuri online se urmaresc in toata lumea

Joi, 15 Decembrie 2011, ora 12:52
1196 citiri
Cate videoclipuri online se urmaresc in toata lumea

Peste 200 de miliarde de videoclipuri online au fost urmarite la nivel global in luna octombrie, potrivit ultimelor statistici analizate de catre compania de cercetare comScore.

Potrivit raportului comScore, aproape 1,2 miliarde de oameni, cu varsta de peste 15 ani, au urmarit in luna octombrie 201,4 miliarde de videoclipuri online. Site-urile Google, in mod special YouTube, au atras cei mai multi utilizatori, furnizand 88,3 miliarde de videoclipuri.

YouTube furnizeaza doua din fiecare cinci videoclipuri vizualizate la nivel global.

Cea mai mare platforma video din China, Youku, a fost a doua mare sursa de vizualizari online de videoclipuri in octombrie, cu 4,6 miliarde de afisari, ceea ce inseamna o cota globala de 2,3%.

Vevo s-a clasat pe locul trei, cu 3,7 miliarde de videoclipuri (cota de 1,8%). Trebuie mentionat insa ca peste 97% dintre videoclipurile Vevo sunt vazute prin intermediul canalalui sau oficial de YouTube.

Cele mai multe videoclipuri au fost vazute de catre utilizatorii de Internet canadieni, in timp ce Turcia are cea mai mare rata de penetrare in ceea ce priveste continutul video online.

In Canada, rata de medie de vizualizare a fost de 304 videoclipuri pe utilizator, iar in Statele Unite de 286 videoclipuri.

YouTube furnizeaza cele mai multe videoclipuri pietelor europene. Site-urile Gogleacopera cel putin 34% din toate videoclipurile vizionate intr-o luna in fiecare din tarile europene si peste 50% din toate videoclipurile online din Italia.

Utilizatorii europeni au petrecut in luna octombrie el putin patru ore in mod individual pentru vizionarea de videoclipuri.

#videoclipuri incarcate pe youtube, #statistici internet , #Stiri Internet