Cate milioane de smartphone-uri vor fi in Romania pana la finalul anului

Miercuri, 18 Martie 2015, ora 21:20
1500 citiri
Cate milioane de smartphone-uri vor fi in Romania pana la finalul anului

Piata locala a telefoanelor inteligente va creste cu 30% in acest an, de la 2,5-2,7 milioane de unitati vandute in 2014, pe fondul mentinerii tendintei de migrare a clientilor de la terminale normale la inteligente, a declarat Alexandru Munteanu, seful diviziei Telecom din cadrul companiei Samsung Romania.

"Numerosi utilizatori de telefoane mobile migreaza de la un terminal normal (feature phone) la unul inteligent (smartphone) si consider ca exista suficient loc de crestere pe aceasta piata. In prima parte a anului trecut, vanzarile de telefoane mobile normale inca erau consistente, dar pe masura ce preturile terminalelor inteligente au scazut, vanzarile au crescut.

Primele doua luni din acest an au adus cresteri de peste 30% pe segmentul telefoanelor inteligente si ma astept ca pana la finele anului, pe medie, avansul sa se situeze tot in jurul valorii de 30%", a spus Munteanu, prezent la un eveniment dedicat lansarii in Romania a terminalelor Samsung S6 si S6 Edge.

El a ...citeste mai departe despre "Cate milioane de smartphone-uri vor fi in Romania pana la finalul anului" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#piata smartphone Romania, #smartphone vandute Romania, #top smartphone Romania , #Stiri Internet