Cat costa Samsung Galaxy Note 8 in Romania

Joi, 24 August 2017, ora 17:14
1304 citiri
Cat costa Samsung Galaxy Note 8 in Romania
Foto: Arhiva Facebook/Samsung

Samsung a lansat, miercuri, uriasul telefon Note 8, in care si-a pus multe sperante. Dispozitivul e creme-de-la-creme pentru producatorul sud-coreean si vine cu un pret pe masura.

In Romania puteti plasa deja pre-comenzi, dar trebuie sa va pregatiti sa scoateti din buzunar aproximativ 4.000 de lei, daca nu vreti sa il luati la abonament.

Ziare.com a trecut in revista ofertele operatorilor de telefonie, dar si cele ale magazinelor online pentru Samsung Galaxy Note 8.

Telekom il vinde la liber la pretul de 4.499 de lei (aproximativ 1.000 de euro). Pre-comenzile pot fi plasate incepand de astazi, iar livrarile vor fi facute dupa 15 septembrie.

Daca vrei un abonament, recomandarea operatorului este Mobil 25 (contract pe doi ani, 25 de euro pe luna), iar telefonul costa 2.899 de lei (645 de euro).

In cazul in care il cumperi prin intermediul campaniei de pre-comanda, vei primi gratuit statia de andocare Samsung DeX, care se poate conecta la un monitor, o tastatura si un mouse, telefonul devenind astfel un desktop si o cale de conectare.

La Orange, Samsung Galaxy Note 8 costa 969 de euro la liber. Operatorul recomanda abonamentul Me 43 (pe doi ani, de 43 de euro pe luna), la care telefonul costa 595 de euro.

De asemenea, pre-comenzile pot fi plasate incepand de azi si livrarile vor incepe pe 15 septembrie. Pana la aceasta data, cei care cumpara dispozitivul pot primi statia de andocare DeX, dar si sansa de a castiga 100GB bonus si 24 de luni gratuite la abonamentul ales.

Vodafone vinde Samsung Galaxy Note 8 la pretul de 969 de euro la liber si la 259 de euro cu abonamentul RED 89 (89 de euro pe luna, timp de doi ani). Similar, daca vei comanda telefonul pana pe 14 septembrie, vei primi gratuit si statia de andocare DeX.

Magazinul online eMag vinde Samsung Galaxy Note la pretul de 4.499 de lei, deocamdata tot la precomanda, iar livrarile incep de pe 15 septembrie, tot cu DeX cadou.

La acelasi pret si in aceleasi conditii, dispozitivul poate fi achizitionat si din magazinele Altex, Flanco si Germanos.

Specificatii Galaxy Note 8

Telefonul are un ecran mare, cu diagonala de 6,3 inchi, ceea ce il face sa intre in categoria phablet-urilor. De asemenea, camera foto din spate e formata din doua lentile, cu o apertura de f/1.7, respectiv f/2.4.

Cu un procesor Exynos 8895 si 6 GB memorie RAM, noul flagship Samsung va putea rula doua aplicatii in paralel.

Pentru a nu risca eventuale probleme cu bateria, Samsung a optat pentru u ...citeste mai departe despre "Cat costa Samsung Galaxy Note 8 in Romania" pe Ziare.com

#Samsung Galaxy Note8 lansare Romania, #Samsung Galaxy Note 8 pret Romania, #Samsung Galaxy Note 8 pret abonament , #Stiri Internet