Care e viteza ta reala de Internet?

Sambata, 30 Septembrie 2017, ora 17:42
1221 citiri
Care e viteza ta reala de Internet?

Intr-o perioada in care operatorii promoveaza oferte de pana la 1Gbps, este momentul ideal sa inveti cum afli viteza de Internet si de ce nu iti este utila una mai mare.

Este incredibil de usor sa promovezi un serviciu ieftin si bun. Este la fel de usor sa te abonezi la el si sa platesti doi ani de zile un abonament de care nu doar ca nu ai nevoie, dar nici macar nu ai cum sa profiti.

Vorbim de conexiunile la Internet care in Romania au atins niste valori astronomice la niste preturi derizorii. Poti plati 50 sau 80 lei pe o viteza de Internet de pana la 1Gbps, in conditiile in care in SUA risti sa platesti pentru aceasta viteza de Internet chiar de cinci sau zece ori mai mult pe acelasi serviciu.

Reprezinta insa un pret mic singurul argument de care aveti nevoie pentru a face upgrade la abonamentul vostru actual? Raspunsul simplu este NU.

Cum aflu viteza mea de Internet? La ce te ma ajuta?

Cei mai multi operatori de Internet promoveaza viteze de pana la 1Gbps. Cei mai multi dintre voi au o conexiune de aproximativ 100Mbps, dar majoritatea nu au hardware-ul necesar pentru a profita nici macar de o conexiune de 50Mbps.

Aceasta este insa doar o parte din problema. Sa incepem cu inceputul: cum afli viteza de Internet.

Afla de aici care este viteza de internet de care ai nevoie!... citeste mai departe despre "Care e viteza ta reala de Internet?" pe Ziare.com

#viteza internet , #Stiri Internet