Candidat la alegerile prezidentiale din SUA: Bucurestenii au acces la un Internet mult mai rapid decat noi

Joi, 03 Martie 2016, ora 12:28
1125 citiri
Candidat la alegerile prezidentiale din SUA: Bucurestenii au acces la un Internet mult mai rapid decat noi
Foto: Twitter/Bernie Sanders

Bernie Sanders, unul dintre candidatii Partidului Democrat care se afla in cursa pentru alegerile prezidentiale din SUA, a comentat, miercuri seara, diferenta dintre viteza de Internet din tara noastra si cea din America.

"In prezent, cei ce locuiesc in Bucuresti, Romania, au acces la un Internet mult mai rapid decat majoritatea americanilor. Asa ceva e inacceptabil si trebuie sa se schimbe", a scris pe Twitter Bernie Sanders.

Romania, printre tarile cu cea mai mare viteza de Internet - Pe ce loc ne aflam

Potrivit statisticii publicate de Ookla la inceputul anului 2015, ne aflam pe locul patru in topul mondial al tarilor cu cea mai mare viteza de Internet in banda larga (broadband), in timp ce SUA nu aparea in primele 10.

Tara noastra avea o viteza medie de descarcare (download) de 60,2 ...citeste mai departe despre "Candidat la alegerile prezidentiale din SUA: Bucurestenii au acces la un Internet mult mai rapid decat noi" pe Ziare.com

#Bernie Sander Internet Bucuresti, #Bernie Sander Internet Romania, #viteza Internet Bucuresti, #viteza Internet Romania , #Stiri Internet