Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Caietele de sarcini pentru acordarea a doua multiplexe de televiziune digitala, la vanzare

Caietele de sarcini pentru acordarea a doua multiplexe de televiziune digitala, la vanzare

ANCOM anunta punerea in vanzare a caietelor de sarcini pentru derularea procedurilor de selectie comparativa de acordare a licentelor de utilizare a frecventelor radio in sistem digital terestru, pentru operarea primelor doua multiplexe de televiziune digitala terestra DVB-T pe teritoriul Romaniei, informeaza NewsIn.

Termenul limita de depunere a ofertelor este 31 august pentru ambele multiplexe, urmand ca stabilirea castigatorilor sa aiba loc la data de 28 septembrie 2010 pentru primul multiplex si la data de 8 octombrie 2010 pentru cel de-al doilea, potrivit unui comunicat emis, joi, de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM).

ANCOM mai precizeaza ca procedurile de selectie comparativa se vor desfasura in trei etape: etapa de calificare, in care comisia desemnata de ANCOM va verifica daca ofertantii indeplinesc conditiile minime stabilite prin caietele de sarcini, etapa de evaluare a ofertelor, in care se vor evalua numai ofertele acelor participanti declarati calificati si, respectiv, etapa de desemnare a castigatorilor, in care cele doua licente de utilizare a frecventelor radio in sistem digital terestru pentru primele doua multiplexe vor fi acordate ofertantilor care acumuleaza cel mai mare punctaj.


Participantii la procedurile de selectie comparative pot depune contestatie privind rezultatul licitatiei in termen de 3 zile lucratoare de la data primirii instiintarii privind rezultatul licitatiei, urmand ca in termen de 7 zile de la data depunerii contestatiilor, o comisie desemnata de ANCOM sa solutioneze contestatiile.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1308 ori