Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Broadband-ul mobil a inregistrat cresteri semnificative in 2009

Broadband-ul mobil a inregistrat cresteri semnificative in 2009

Broadband-ul mobil a inregistrat o crestere de 58% in primele sase luni ale anului, comparativ cu aceeasi perioada din 2008, a declarat luni, la Global Forum 2009, presedintele ANCOM, Catalin Marinescu, citat de NewsIn.

Potrivit datelor przentate de presedintele Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), in privinta telefoniei fixe s-a inregistrat o crestere de 24,7% a numarului de conexiuni, in primele sase luni din acest an.

De asemenea, Catalin Marinescu a mai spus ca rata de penetrare la suta de locuitori a broadband-ului a inregistrat o crestere de 1,8% in primul semestru din 2009, ajungand la 12,3%.

In ceea ce priveste penetrarea broadband-ului la suta de locuinte, aceasta a crescut cu 5,1%, ajungand la 32,1%.

Presedintele ANCOM a mai spus ca traficul de voce a inregistrat in primele sase luni o crestere de 33,9%, ajungand la 19.540 milioane minute.

Totodata, reprezentantul ANCOM a mai spus ca, si in conditii de criza, operatorii s-au adaptat, reducand tarifele si marind numarul de minute

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1271 ori
Citeste mai multe desprebroadband crestere mobil