Brasovenii de la Allview au lansat trei telefoane: Bateria tine 3-4 zile

Marti, 27 Septembrie 2016, ora 18:11
856 citiri
Brasovenii de la Allview au lansat trei telefoane: Bateria tine 3-4 zile
Foto: Allview

Brasovenii de la Allview au lansat, marti, trei telefoane noi, din gama P9. Ei se lauda ca bateria acestora dureaza pana la 3 zile.

"Autonomia este temelia pe care cladim aceasta gama, pentru ca ea ne ajuta sa ne bucuram de toate celelalte beneficii grozave ale tehnologiei. Siguranta pentru datele personale ale utilizatorilor este al doilea mare plus ce recomanda aceasta serie", a declarat Lucian Peticila, directorul Allview, potrivit unui comunicat de presa remis Ziare.com.

Cele trei telefoane se numesc: P9 Energy, P9 Energy Lite si P9 Energy mini.

P9 Energy

P9 Energy este un smartphone unibody (adica ecranul se "intinde" pana la marginea dispozitivului), de 8,2 mm grosime.

Iar cei de la Allview sustin ca bateria de 5.000mAh asigura o autonomie de 3 zile de utilizare normala sau chiar 4 zile daca nu-l folosesti prea mult. In plus, dispozitivul e dotat cu o tehnologie de incarcare rapida.

P9 Energy dispune de 4GB RAM, memorie Flash de 64GB si ruleaza cu sistemul de ...citeste mai departe despre "Brasovenii de la Allview au lansat trei telefoane: Bateria tine 3-4 zile" pe Ziare.com

#Allview P9 Energy, #Allview lansat telefoane, #Allview telefoane noi, #telefoane Allview, #smartphone Allview , #Stiri Internet