Bitdefender, atacata de hackeri - Reactia companiei

Luni, 03 August 2015, ora 17:06
1224 citiri
Bitdefender, atacata de hackeri - Reactia companiei
Foto: Facebook/Bitdefender Romania

Bitdefender, una din cele mai cunoscute companii romanesti la nivel international, ce furnizeaza antivirusul cu acelasi nume, a fost victima unui atac al hackerilor. Compania a dat detalii legate de acest incident, precizand ca a fost unul de foarte mica amploare.

"Am identificat un potential incident de securitate pe un singur server apartinand companiei. Am demarat o investigatie interna si am constatat ca o singura aplicatie a fost vizata - o componenta a cloud-ului public - care a expus un numar foarte limitat de utilizatori si parole.

Am constat ca serverul respectiv nu a fost compromis, dar o vulnerabilitate a permis aflarea conturilor unui numar foarte mic de utilizatori", au explicat reprezentantii Bitdefender, intr-o solicitare remisa la cererea Ziare.com.

Incidentul a fost remediat in cel mai scurt timp, a dat asigurari compania, care a luat masuri suplimentare de securitate pentru a preveni aparitia unor noi probleme de acest gen.

"O notificare legata de ...citeste mai departe despre "Bitdefender, atacata de hackeri - Reactia companiei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Bitdfender atac hackeri, #Bitdefender antivirus hackeri , #Stiri Internet