Bateriile din noile iPhone-uri dau mari batai de cap utilizatorilor

Joi, 05 Octombrie 2017, ora 23:41
1046 citiri
Bateriile din noile iPhone-uri dau mari batai de cap utilizatorilor

Problemele cu iPhone 8 par sa continue, avand in vedere ca bateriile mai multor telefoane continua sa se umfle si sa rupa dispozitivele, scriu cei de la Playtech.ro.

Noile telefoane rupte apartin unor posesori din Hong Kong, Canada si Grecia, astfel ca situatia pare sa fie mai ciudata decat se credea initial. Primele doua iPhone 8 cu probleme au fost identificate in Japnoia si in Taiwan.

E posibil ca toate telefoanele distruse sa fi fost produse cu aceleasi piese, din aceleasi loturi, dar situatia e extrem de putin probabila, avand in vedere ca doua telefoane au ajuns destul de departe de Asia.

Noile cazuri au ca subiect telefoanele iPhone 8 Plus, primul dintre acestea avand ecranul ridicat si iesit din rama telefonului, iar posesorul sustine ca asa a scos telefonul din cutie. Cel de-al doilea telefon sufera de aceeasi problema, a ecranului iesit din rama telefonului, insa dispozitivul se afla la incarcat, fiind conectat la incarcatorul original Apple.

Afla toate detaliile despre bateriile care distrug noile telefoane! ...citeste mai departe despre "Bateriile din noile iPhone-uri dau mari batai de cap utilizatorilor" pe Ziare.com

#Baterie iPhone 8, #iphone 8 plus , #Stiri Internet