Batalia pe talente din Silicon Valley. Cele mai generoase beneficii pentru angajati

Duminica, 19 Octombrie 2014, ora 10:28
1345 citiri
Batalia pe talente din Silicon Valley. Cele mai generoase beneficii pentru angajati
Foto: CNN

De-a lungul anilor, angajatii din Silicon Valley, centrul californian in care isi au sediul cele mai importante companii ale momentului, s-au bucurat de numeroase privilegii la locul de munca, mancarea si jocurile gratuite fiind cateva dintre ele.

Insa pe masura ce competitia pentru atragerea si retinerea talentelor din industria IT s-a intetit, si beneficiile puse la bataie au devenit mai generoase.

Astfel, de curand, Apple si Facebook au anuntat ca vor finanta un program in cadrul caruia angajatele lor sa isi poata congela ovulele, procedura care costa cel putin 10.000 de dolari, potrivit estimarilor.

Exista numeroase alte metode neconventionale prin care greii din IT incearca sa isi motiveze specialistii. Acestea sunt cateva dintre cele selectate de Fortune:

Scaunul-pat. Google este una dintre companiile care ofera asa-numitele "Nap Pods", scaune confortabile concepute pentru ca angajatii sa ...citeste mai departe despre "Batalia pe talente din Silicon Valley. Cele mai generoase beneficii pentru angajati" pe Ziare.com

#beneficii angajati Google, #angajati facebook, #angajati IT , #Stiri Internet