Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Banca Mondiala: In Romania se afla 9 din primele 15 orase cu cea mai mare viteza de Internet (Video)

Banca Mondiala: In Romania se afla 9 din primele 15 orase cu cea mai mare viteza de Internet (Video)
Noua dintre primele cincisprezece orase ce au acces la cel mai rapid Internet de mare viteza se regasesc in Romania, insa autoritatile de la Bucuresti trebuie sa ia masuri pentru reducerea decalajului existent intre zonele urbane si rurale pe acest segment, a afirmat Elisabetta Capannelli, director de tara pentru Romania al Bancii Mondiale

"Romania ar trebui sa reduca decalajul de internet de mare viteza si disparitatile dintre zonele urbane si rurale. Romania ocupa unul dintre primele locuri la nivel global in ceea ce priveste accesul la internet de mare viteza, avand valori mai bune decat Uniunea Europeana (UE). Noua dintre primele cincisprezece orase ce au acces la cel mai rapid Internet de mare viteza se regasesc in Romania.

Sectorul Tehnologiilor Informatiei si Comunicatiilor (TIC) poate deveni unul dintre factorii determinanti-cheie de crestere a economiei romanesti, daca oportunitatile furnizate de internetul de mare viteza sunt utilizate integral.

Agenda Digitala este ...citeste mai departe despre "Banca Mondiala: In Romania se afla 9 din primele 15 orase cu cea mai mare viteza de Internet (Video)" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1025 ori