Avertisment despre atacurile hackerilor: 5 amenintari cibernetice care vor exploda in 2016

Miercuri, 09 Decembrie 2015, ora 16:58
1235 citiri
Avertisment despre atacurile hackerilor: 5 amenintari cibernetice care vor exploda in 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Expertii in securitate cibernetica de la compania romaneasca Bitdefender au analizat principalele tendinte in materie de amenintari informatice pentru anul 2016, anticipand atacuri cu un grad ridicat de complexitate si infractori interesati sa castige cat mai mult din infractiunile comise.

Specialistii estimeaza o crestere a incidentei unor fenomene precum atacurile fulger la adresa companiilor, virusii ransomware conceputi pentru laptopurile de la Apple si prejudicierea reputatiei institutiilor publice si private, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Prognozele expertilor Bitdefender privitoare la eventuale victime umane, comunicate public la finalul anului trecut, au devenit o realitate in 2015, dupa ce trei persoane s-au sinucis si o alta a facut infarct ca urmare a sumelor pretinse de raufacatori pentru comiterea unor fapte aparent ilegale, una dintre victime fiind cetatean roman.

Cauti un loc de munca pe Internet? Modul inventiv in care hackerii te pacalesc sa le dai ...citeste mai departe despre "Avertisment despre atacurile hackerilor: 5 amenintari cibernetice care vor exploda in 2016" pe Ziare.com

#atacuri hackeri 2016, #amenintari informatice 2016 , #Stiri Internet