Astra Asigurari mizeaza pe afaceri online de 5 milioane euro in 2010

Miercuri, 02 Decembrie 2009, ora 13:37
2394 citiri
Astra Asigurari mizeaza pe afaceri online de 5 milioane euro in 2010

Astra Asigurari estimeaza ca va incheia in urmatoarele 12 luni peste 50.000 de polite de asigurare prin intermediul site-ului de vanzari lansat miercuri si un volum de prime brute subscrise de peste 5 milioane euro, a declarat Dacian Vinereanu, vicepresedinte in directoratul companiei, informeaza NewsIn.

"In primul an, 40% din vanzarile companiei prin intermediul acestui portal vor fi reprezentate de politele RCA, 40% de asigurarile property, iar 15% de cele Casco", a spus Vinereanu.

Astra Asigurari a lansat, miercuri, propriul website de vanzari directe de asigurari prin intermediul caruia clientii au posibilitatea sa incheie asigurari direct din fata computerului de acasa sau de la serviciu.

"Am inceput cu cele mai populare produse de asigurare si care se preteaza mai bine pentru incheierea online", declarat presedintele directoratului Astra Asigurari, Radu Mustatea, care a adaugat ca exista polite complexe care au nevoie, printre altele, de inspectii de risc sau de vizita la domiciliu.

Astfel, cinci produse ale companiei Astra Asigurari pot fi achizitionate prin internet, respectiv RCA, Casco, asigurarea locuintei (CasAsigura Plus, produsul de baza, si Imobilia, produsul complex pentru protectia completa a casei, care include acoperirea riscului de accidente a membrilor familiei si raspunderea civila legala a acestora) si asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate. "Aceste produse sunt cele mai solicitate si reprezinta peste 90% din portofoliul de retail al companiei", a precizat Mustatea.

El a a mai spus ca portofoliul companiei cuprinde peste 60 de tipuri de asigurari generale, viata si sanatate, cu derivatele acestora.

Compania va oferi o reducere de 5% la polita RCA pentru firme si populatie, iar produsul CasAsiguraPlus Poate fi achizitionat la preturi incepand cu 10 euro pe an.

In acelasi timp, clientii care vor incheia polita EuroCasco la Astra Asigurari vor beneficia de reduceri, in functie de marca autoturismului asigurat si de profilul conducatorului auto.

Reprezentantii companiei sustin ca Astra isi va diversifica oferta de asigurari ce pot fi incheiate online.

Politele de asigurare incheiate prin intermediul acestui portal pot fi platite online (cu cardul) sau offline (prin oricare dintre modalitatile de plata curente: numerar la ghiseul bancilor partenere, transfer bancar, internet banking etc), in ambele cazuri, fara comision suplimentar.

"In plus, pentru asigurarile emise si platite cu cardul online, un exemplar al politelor se poate printa imediat dupa procesul de plata", a mai spus Vinereanu. 

 

Familia Becali, gata să dea lovitura. Investiție masivă pregătită în Constanța
Familia Becali, gata să dea lovitura. Investiție masivă pregătită în Constanța
Familia Becali pregătește o super-afacere: investiții masive în energia „verde". Practic, este vorba despre un proiect ce atrage atenția nu doar prin acționariat, ci și prin dimensiuni,...
Creatorul Start-Up Nation, Florin Jianu, a recunoscut: "Nu-și atinge potențialul". Adrian Negrescu, tranșant: "E o problemă de viziune economică"
Creatorul Start-Up Nation, Florin Jianu, a recunoscut: "Nu-și atinge potențialul". Adrian Negrescu, tranșant: "E o problemă de viziune economică"
Dezbaterile referitoare la utilitatea Start-Up Nation continuă. Prin intermediul acestui program, Guvernul își propune să creeze mii de antreprenori, printr-un ajutor de 50.000 de euro,...
#afaceri, #asigurari, #astra, #online, #plati, #vanzari , #Stiri Internet

Curs valutar

1 EUR = 4.9768 RON

-0.0003

1 USD = 4.6464 RON

-0.0112
  1. Românul care a digitalizat peste 3.000 de primării din țară și-a extins proiectul și în SUA
  2. Metoda revoluționară prin care cancerul poate fi detectat din timp. Care este rolul inteligenței artificiale
  3. Japonia anunță o investigație oficială pe subiectul OZN. Ce incidente au fost raportate în regiune
  4. Cum vor arăta de acum produsele Apple. Decizia majoră luată de companie
  5. Netflix nu va mai funcționa pe modele vechi de televizoare. Lista de dispozitive ce nu vor mai putea accesa aplicația
  6. Actualizare majoră pentru lanterna iPhone în iOS 18. Ce a îmbunătățit Apple
  7. Honor a lansat o nouă serie de smartphone-uri în România. Ce știu să facă telefoanele oferite de producător la prețuri accesibile
  8. Apple face o mutare surpriză. Închide un serviciu extrem de util și le propune clienților împrumuturi în rate
  9. Samsung anunță oficial unul dintre cele mai ieftine ceasuri inteligente ale companiei: Galaxy Watch FE. La ce preț este oferit
  10. Răspunsurile înfricoșătoare ale unui preot creat de AI. Ce „sfaturi” le dădea robotul credincioșilor