Asistentul iPhone, gafa monumentala! Cu ce a incurcat imnul Bulgariei

Vineri, 06 Octombrie 2017, ora 23:14
1137 citiri
Asistentul iPhone, gafa monumentala! Cu ce a incurcat imnul Bulgariei

Despacito e melodia cu cel mai urmarit videoclip de pe YouTube si, absolut surprinzator, e imnul Bulgariei. Cel putin daca te iei dupa un iPhone, scriu cei de la Playtech.

Despacito este o melodie interpretata de Luis Fonsi si Daddy Yankee si a cucerit in aceasta vara Internetul, radioul si lumea, per total. A ajuns online in ianuarie si de atunci a tot adunat afisari si ascultari pe mai toate platformele, iar pe YouTube vezi cel mai bine cat de mare e fenomenul. Versurile nu spun mare lucru, dar chiar si asa s-a apropiat de circa patru miliarde de afisari la ora redactarii acestui articol.

Cea mai noua stire cu Despacito n-are insa nicio treaba cu muzica sau cu videoclipul, ci cu o prostie pe care a zis-o Siri. Asistentul digital de pe iPhone si iPad crede ca melodia este imnul national al Bulgariei. Bine, imnul oficial este Mila Rodino, dar n-ai avea cum sa stii asta, daca te-ai baza doar pe Siri.

Afla aici mai multe detalii despre gafa facuta de Siri ...citeste mai departe despre "Asistentul iPhone, gafa monumentala! Cu ce a incurcat imnul Bulgariei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Despacito Siri apple iphone , #Stiri Internet