Asesoft Distribution, afaceri in crestere cu 14%, in 2011

Luni, 07 Februarie 2011, ora 14:57
1862 citiri
Asesoft Distribution, afaceri in crestere cu 14%, in 2011

Asesoft Distribution, companie care activeaza in domeniul distributiei IT&C in Romania, a inregistrat anul trecut afaceri in crestere cu 45% , pana la 145 milioane euro, iar pentru acest an stimeaza afaceri de 165 milioane de euro, in crestere cu 14% fata de afacerile din 2010, scrie money.ro, informeaza NewsIn.

"Pentru acest an, obiectivul nostru este sa pastram o crestere profitabila a afacerii, continuand planurile de extindere si de consolidare a pozitiei dobandite.

Un pas major pe care intentionam sa il facem in 2011 vizeaza extinderea distributiei brand-ului Serioux pe pietele externe si adaugarea de noi categorii de produse in portofoliul Asesoft Distribution, precum electrocasnicele si gadget-urile", a declarat directorul general Asesoft Distribution, Razvan Ziemba.

Asesoft Distribution, companie avand capital integral romanesc care activeaza in domeniul distributiei IT&C, este cel mai mare jucator din piata de distributie IT&C de la nivel local.

Compania are o baza de clienti formata din peste 1.000 reselleri activi si este furnizor important al retelelor de retail locale. 

Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Lenin a fost un vizionar, iar una din maximele lui, pe care o regasiti in titlu, pare a fi valabila si in Romania zilelor noastre... Aceasta este o radiografie a momentului politic actual, cu...
#Asesoft Distribution, #afaceri, #it&c , #Stiri Internet