Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

ASE va plati 4,19 mil. lei pentru servicii de internet pe patru ani

ASE va plati 4,19 mil. lei pentru servicii de internet pe patru ani

Academia de Studii Economice (ASE) va plati 4,19 milioane lei, fara TVA, companiei Euroweb Romania pentru servicii de internet si conexiuni de date care vor fi furnizate pe o perioada de patru ani, potrivit unui anunt de atribuire publicat pe site-ul guvernamental de licitatii publice, informeaza NewsIn.

Contractul a fost atribuit companiei Euroweb Romania in data de 3 ianuarie 2011, in urma unei licitatii la care au participat opt companii.

Potrivit anuntului de participare, valoarea estimata fara TVA era de 4,2 milioane lei, urmand sa fie incheiat un acord-cadru cu un singur agent economic pentru o perioada de patru ani.


Companiile participante la licitatie trebuiau sa faca dovada, printre altele, ca au realizat o cifra de afaceri, pe ultimii doi ani, egala sau mai mare de 2 milioane lei.


Euroweb Romania SA, fondata in 1998, este controlata de Invitel Tavkozlesi zrt., parte a grupului Invitel Holdings.


Compania furnizeaza solutii de comunicatii IP si Internet destinate segmentului de afaceri, orientandu-se catre integrarea strategica a serviciilor complementare acestora, ca de exemplu VoIP si video-telefonie. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1589 ori
Citeste mai multe despreservicii internet ase plata contract