Are 23 de ani, a facut o avere pe YouTube si tocmai a cumparat o super vila la Hollywood (Galerie foto)

Luni, 19 Octombrie 2015, ora 09:17
1103 citiri
Are 23 de ani, a facut o avere pe YouTube si tocmai a cumparat o super vila la Hollywood (Galerie foto)
Foto: Nicholas Property Group

Americanul Jordan Maron este un adevarat star pe YouTube. Maron nu canta, nu danseaza, ci joaca Minecraft. Tanarul de 23 de ani a reusit sa faca o avere din clipurile despre popularul joc video si, de curand, si-a cumparat o vila de 4,5 milioane de dolari in Hollywood Hills.

Maron, sau "CaptainSparklez", asa cum este cunoscut in lumea online, a strans, in cei cinci ani de la primul videoclip postat, peste 1,9 de miliarde de vizualizari si are aproape noua milioane de abonati la canalul de pe YouTube, scrie Forbes.

Veniturile din publicitate generate de canalul sau i-au adus o avere de milioane de dolari.

Pentru a valorifica la maximum popularitatea de care se bucura, Maron a lansat o campanie de crowdfunding cu scopul de a atrage investitori pentru XREAL, o companie de jocuri video pentru mobil, fondata impreuna cu Howard Marks. XREAL a lansat deja un joc, care fost descarcat pana acum de peste 1 milion de ori.

Maron nu este singurul care face milioane din videoclipuri ...citeste mai departe despre "Are 23 de ani, a facut o avere pe YouTube si tocmai a cumparat o super vila la Hollywood (Galerie foto)" pe Ziare.com

#castiguri jocuri YouTube, #bani jocuri video, #vila Hollywood , #Stiri Internet