Arbitrul asigurarilor plateste 412.400 lei pentru servicii informatice

Sambata, 28 Martie 2009, ora 09:32
1353 citiri
Arbitrul asigurarilor plateste 412.400 lei pentru servicii informatice

Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) plateste 412.358 lei fara TVA pentru servicii informatice si serviciii conexe, mentenanta hardware si software, servicii de stocare date si servicii de scanare, potrivit anuntului publicat vineri pe sistemul electronic de achizitii publice.

Contractul a fost atribuit companiei Essential Systems SRL, in urma unei licitatii deschise la care au participat doua companii.

Criteriul de selectie a firmei mentionate a fost "pretul cel mai scazut".

Serviciile informatice si cele conexe urmeaza sa fie implementate la sediul autoritatii contractante, respectiv CSA.

Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor are rolul de a pune in aplicare legislatia din domeniul asigurarilor, apara drepturile asiguratilor si promoveaza stabilitatea finaciare a acestui sector.

CSA isi aproba bugetul de venituri si cheltuieli in virtutea statutului de autoritate autonoma, autofinantata (art.5 lit. o) din legea nr.32/2000, cu modificarile si completarile ulterioare), informand Parlamentul asupra executiei acestuia.

Essential Systems este o companie specializata in furnizarea serviciilor in domeniul managementului documentelor, stocarii, arhivarii informatiilor, a documentelor si gestionarii arhivelor electronice.

Compania avea 14 salariati in 2007, o cifra de afaceri de 3,4 milioane lei si nu inregistrase profit, potrivit datelor Oficiului National al Registrului Comertului (ONRC), data ultimei inregistrari fiind la 10 septembrie 2008.

#arbitru, #asigurari, #servicii, #informatice, #achizitii , #Stiri Internet