Apune era smartphone-urilor subtiri si elegante? Cum va arata telefonul Google

Sambata, 03 Mai 2014, ora 10:00
1474 citiri
Apune era smartphone-urilor subtiri si elegante? Cum va arata telefonul Google
Foto: NewDealDesign

Cel mai interesant lucru despre viitorul smartphone al companiei Google este ca nu va semana deloc cu ceea ce gasim in prezent in magazine, comenteaza publicatia Quartz.

Proiectul Ara al gigantului IT aduce in prim-plan un telefon modular, pe care utilizatorii il pot dezasambla usor, pentru a schimba componentele cu unele mai performante sau pentru a adauga unele noi.

Noi detalii despre proiectul ambitios desfasurat de Google pe piata telefoanelor

Quartz noteaza ca desi nu va fi la fel de subtire si elegant ca celelalte smartphone-uri, el are toate sansele sa devina foarte popular.

"E vremea schimbarilor pentru piata telefoanelor. In sfarsit, Apple va lansa un iPhone cu ecran mai mare, pentru a se supune cerintei utilizatorilor, la doar un an dupa ce a prezentat un smartphone cu carcasa de plastic, 5C, lucru taxat de fanii sai. In plus, toti marii jucatori se chinuie sa fabrice telefoane mai subtiri, mai elegante, cu functii inovatoare, pentru a iesi tot mai mult in ...citeste mai departe despre "Apune era smartphone-urilor subtiri si elegante? Cum va arata telefonul Google" pe Ziare.com

#Google proiect Ara, #Google telefon modular, #Google telefon nou , #Stiri Internet