Apple anunta schimbari in privinta tabletelor. Cum vor arata viitoarele modele

Luni, 28 Iunie 2021, ora 09:23
895 citiri
Apple anunta schimbari in privinta tabletelor. Cum vor arata viitoarele modele
Apple intentioneaza sa faca tablete mai mari FOTO Pixabay

Compania care domina copios piata tabletelor, Apple, pare sa fi identificat o noua nisa pe care sa creasca, cea a tabletelor de peste 13 inch.

In vreme ce tabletele cu Android nu indraznesc sa treaca de 10 inch, cea mai mare tableta Apple, iPad Pro, are 12,9 inch. Cu toate astea, Apple crede ca este loc pe piata de tablete si mai mari, mai ales ca nu exista alt jucator pe aceasta nisa.

Conform Bloomberg, Apple ar urma sa lanseze, peste doi ani, cel putin o tableta cu ecran mai mare de 12,9 inch - nu este clar cat de mare sau cate variante de tablete cu ecran mai mare de 12,9 inch vor exista.

Se pare ca, in prezent, Apple inca evalueaza ideea tabletelor mai mari si testeaza cateva prototipuri, care folosesc noul sasiu dezvoltat pentru iPad-urile high-end de anul viitor.

Pentru tabletele din 2022, Apple pregateste trecerea la un spate de sticla, care ar urma sa faciliteze incarcarea wireless a acestora. Daca vor deveni realitate, tabletele cu ecran mai mare de 12,9 inch vor folosi acelasi spate din sticla.

Tabletele de mari dimensiuni si-ar gasi, cel mai probabil, utilizarea in domeniile de business unde ecranul mai mare face diferenta, precum proiectare si design. Nu ar fi exclus nici ca un mic numar de utilizatori sa le prefere pentru functiile multimedia.

Apple este liderul autoritar al pietei tabletelor. In ciuda faptului ca aplica cea mai mare marja de profit si concureaza, in cea mai mare parte, cu tablete ieftine cu Android, Apple are 37% din piata, conform unei estimari Counterpoint recente si a crescut, in ultimele trimestre, intr-un ritm mai mare decat concurentii sai. ...citeste mai departe despre "Apple anunta schimbari in privinta tabletelor. Cum vor arata viitoarele modele" pe Ziare.com

Apple renunță la proiectul unei mașini electrice, după investiții de miliarde de dolari timp de un deceniu
Apple renunță la proiectul unei mașini electrice, după investiții de miliarde de dolari timp de un deceniu
Compania Apple renunță la obiectivul de a construi o mașină electrică, după un deceniu, abandonând unul dintre cele mai ambițioase proiecte din istoria companiei. Apple a făcut...
#apple, #tablete, #display , #Stiri Internet