Apple va dota iPhone 8 cu o tehnologie mult-asteptata? Da, dar va costa foarte scump

Duminica, 12 Februarie 2017, ora 19:36
1641 citiri
Apple va dota iPhone 8 cu o tehnologie mult-asteptata? Da, dar va costa foarte scump
Foto: Apple

Noi zvonuri despre urmatorul iPhone apar ca ciupercile dupa ploaie, iar cel mai recent se refera la o functie asteptata de mult timp de fanii produselor Apple.

Mai e ceva vreme pana in septembrie, cand vom face cunostinta cu cea mai noua editie a smartphone-ului companiei americane.

Pana atunci Tech Radar ne "delecteaza" cu o informatie aparuta pe surse, din interiorul companiilor chineze care fabrica componente pentru iPhone.

Potrivit publicatiei, incarcarea wireless va fi disponibila doar la cel mai scump dintre modelele iPhone 8 ce vor fi lansate anul acesta. Ba mai mult, pentru a beneficia de aceasta tehnologie, vei fi nevoit sa mai scoti niste bani in plus, caci va trebui sa mai cumperi un adaptor special.

Informatia contrazice zvonurile anterioare, care precizau ca toate cele trei modele de iPhone 8 vor fi dotate cu incarcarea wireless.

Zvonurile credibile de pana acum sustin ca, alaturi de versiunile de 4,7 inch si 5,5 inch, anul acesta Apple va veni cu un al treilea iPhone de 5,8 inch. Acesta va reprezenta varful de gama si va fi si cel mai scump model.

Oricum ar fi, fanii Apple trebuie sa stranga bani inca de pe-acum daca vor sa-si cumpere smartphone-ul ce va fi lansat anul acesta.

Asta pentru ca telefonul va avea un pret de peste 1.000 dolari in SUA, ceea ce inseamna ca romanii vor scoate din buzunar mult mai mult, avand in vedere ca tara noastra se numara printre pietele in care se vand cele mai scumpe iPhone-uri din lume.

Merita sa dai atatia bani? Asta va ramane de vazut.

Printre schimbarile cele mai importante facute de Apple la iPhone 8 se numara adoptarea tehnologiei OLED pentru ecrane, o cale deschisa de mult timp de telefoanele cu Android. Calitatea superioara a acestuia este insotita insa de un pret de productie mai mare.

De asemenea, se pare ca Apple va creste si cantitatea de memorie RAM care, la randul ei, va contribui intr-o anumita masura la cresterea costurilor de productie. Contrar fanilor Apple care sunt convinsi ca iPhone-ul poate functiona in conditii optime cu mai putina memorie decat un Android, complexitatea aplicatiilor moderne si multitasking-ul au nevoie de cat mai multa memorie.

Se pare, de asemenea, ca Apple va renunta la butonul fizic de sub ecran in favoarea unuia virtual sau a unor gesturi care sa preia functiile acestuia. Va fi, probabil, cel mai interesant aspect de urmarit la urmatorul iPhone.

C.P. ...citeste mai departe despre "Apple va dota iPhone 8 cu o tehnologie mult-asteptata? Da, dar va costa foarte scump" pe Ziare.com

#iPhone 8 incarcare wireless, #zvonuri iPhone 8 , #Stiri Internet