Apple reduce ingrijorator de mult productia de iPhone 6S si 6S Plus

Miercuri, 06 Ianuarie 2016, ora 11:08
1436 citiri
Apple reduce ingrijorator de mult productia de iPhone 6S si 6S Plus
Foto: Apple

Grupul american Apple va reduce cu aproape 30% productia de telefoane iPhone 6S si 6S Plus in cursul primului trimestru din acest an, ca urmare a acumularii stocurilor.

Informatia apare intr-un articol publicat, marti, in cotidianul financiar japonez Nikkei, anunt care a dus la scaderea actiunilor furnizorilor asiatici de componente pentru Apple, informeaza Reuters.

Nikkei sustine ca Apple si-a avertizat deja furnizorii de componente japonezi si sud-coreeni: Japan Display, Sharp si LG pentru ecrane, Sony pentru camerele foto si video precum si TDK, Alps Electric si Kyocera pentru alte componente, de intentia sa de a reduce productia pentru a permite comerciantilor sa epuizeze actualele stocuri de telefoane iPhone 6S si 6S Plus.

Cea mai mare problema pe care o are iPhone 6S

Productia ar urma sa revina la un nivel normal in al doilea trimestru al acestui an, dupa ce "ajustarea" stocurilor se va finaliza. Nikkei reaminteste ca nu este prima data cand Apple a recurs la aceasta ...citeste mai departe despre "Apple reduce ingrijorator de mult productia de iPhone 6S si 6S Plus" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Apple reduce productie iPhone, #iPhone 6S productie , #Stiri Internet