Ce produse lansează Apple pe 8 martie, la evenimentul de primăvară

Joi, 03 Martie 2022, ora 09:40
4139 citiri
Ce produse lansează Apple pe 8 martie, la evenimentul de primăvară
iPhone 13 este cel mai recent model al Apple FOTO: twitter

Producătorul iPhone a anunțat lansarea unor produse mult așteptate în cadrul evenimentului organizat de Apple în data de 8 martie.

Sunt aşteptate o versiune low-cost a popularului său iPhone cu 5G, o nouă versiune a iPad Air şi un Mac Mini high-end, transmite Reuters.

"Eveniment de prezentare. 8 martie. Ne vedem acolo", a spus vicepreşedintele de marketing al Apple, Greg Joswiak, într-un tweet.

Compania nu a dezvăluit mai multe detalii despre eveniment.

Noul telefon ar fi prima actualizare a modelului iPhone SE în doi ani şi se zvoneşte că va veni cu o cameră îmbunătăţită şi un procesor mai rapid.

Iphone-urile cu capabilităţi 5G au atras o mare parte a atenţiei Apple pentru produsul său emblematic, cel mai recent model iPhone 13 prezentând antene 5G personalizate şi componente radio pentru viteze mai mari, deoarece clienţii caută dispozitive puternice cu conectivitate mai bună.

Cea mai valoroasă companie din lume, Apple a reuşit să depăşească problemele lanţului de aprovizionare care au paralizat alte industrii şi companii şi au dus la o penurie de produse în perioada sărbătorilor, pentru a înregistra vânzări record, datorită popularităţii iPhone-urilor sale.

Anul trecut, Apple a lansat AirTags, un dispozitiv mic de urmărire, care a atras critici pentru urmărirea nedorită care ar putea pune în pericol confidenţialitatea utilizatorilor.

Apple organizează de obicei trei evenimente în fiecare an pentru a lansa produse noi, începând din primăvară, şi anunţă lansarea celei mai recente game de iPhone chiar înainte de sezonul cumpărăturilor de sărbători. ...citeste mai departe despre "Ce produse lansează Apple pe 8 martie, la evenimentul de primăvară" pe Ziare.com

#apple eveniment lansare 8 martie, #Mac Mini high end, #iPad Air , #Stiri Internet