Apple ar putea lansa iPhone 14 la începutul lunii septembrie. Cu ce iese în evidență noul model

Joi, 18 August 2022, ora 07:52
1312 citiri
Apple ar putea lansa iPhone 14 la începutul lunii septembrie. Cu ce iese în evidență noul model
Conform unor surse Bloomber, noul model de iPhone ar urma să fie anunțat pe 7 septembrie FOTO Pixabay

Noua serie de iPhone 14 ar putea fi lansată în luna septembrie, aceasta fiind perioada în care Apple își prezintă de obicei noile versiuni ale telefonului.

Apple va organiza evenimentul de lansare al noilor iPhone-uri pe 7 septembrie, susţine Bloomberg, care citează surse anonime din cadrul companiei. Apple nu a comentat informaţia, astfel că nu există, deocamdată, o confirmare oficială.

La fel ca în ultimii ani, din cauza pandemiei, nu va fi un eveniment cu locuri vândute şi cu prezenţă fizică. Evenimentul va fi înregistrat şi transmis online pe site-ul companiei şi pe YouTube.

Din informaţiile de până acum, seria iPhone 14 va fi compusă din patru modele şi va exista o distincţie mai mare, pe partea tehnică, între modelele de bază şi versiunile Pro mai scumpe.

Cele două modele Pro vor veni, printre altele, cu un procesor mai puternic, un breton mai mic şi un ecran „always on”, care rămâne aprins în permanenţă pentru a afişa notificări şi alte informaţii.

Tot Bloomberg scrie că Apple şi-a anunţat angajaţii să fie pregătiţi pentru o lansare ce va avea loc pe 16 septembrie, aceasta putând fi data la care noile telefoane vor debuta pe piaţă.

Între timp, Apple a lansat un nou update de securitate pentru iOS, iPadOS şi macOS, pentru a rezolva două probleme de securitate exploatate de hackeri. Acestea au fost descoperite în kernel-ul sistemului de operare şi WebKit, motorul de randare al browser-ului Safari. ...citeste mai departe despre "Apple ar putea lansa iPhone 14 la începutul lunii septembrie. Cu ce iese în evidență noul model" pe Ziare.com

#iphone, #apple, #telefon apple, #Bloomberg , #Stiri Internet