Apple isi prezinta noutatile la Worldwide Developer Conference

Luni, 05 Iunie 2017, ora 07:01
1437 citiri
Apple isi prezinta noutatile la Worldwide Developer Conference

Luni incepe Worldwide Developer Conference (WWDC), conferinta organizata de Apple ce este dedicata celor care fac produse software pentru iPhone, iPad si Mac. Si ca in fiecare an, Tim Cook, seful gigantului IT american, va anunta lucruri importante legate de dispozitivele companiei sale.

Business Insider a facut o lista cu cele mai importante zvonuri despre WWDC, care are loc intre 5 si 9 iunie in San Jose, California.

Discursul lui Tim Cook

Este deja o traditie bine inradacinata ca seful Apple, Tim Cook, alaturi de alti directori ai companiei, sa deschida evenimentul cu un discurs, cu scopul de a face o trecere in revista a celor mai importante lucruri ce vor fi prezentate in timpul WWDC.

Ulterior, in zilele urmatoare, participantii au ocazia sa participe la workshopuri si cursuri tinute de angajatii Apple, dar si sa testeze noile lansari.

In 2017, Tim Cook va povesti despre cate dispozitive au fost vandute in ultima vreme si alte realizari din ultimele 12 luni.

De asemenea, pe langa statistici, trebuie sa ne asteptam si la discursuri presarate cu glumite si clipuri de prezentare ciudatele, potrivit sursei citate.

Cei care vor sa urmareasca prezentarea de la inceputul evenimentului trebuie sa stie ca aceasta va fi transmisa live pe Safari, dispozitivele Apple TV si pe browserul Edge al Windows 10.

Trecem la iOS 11

Foarte importanta va fi si lansarea celei mai noi versiuni a sistemului de operare iOS, folosit de iPhone si iPad. De obicei, Apple prezinta update-urile in timpul WWDC, apoi lanseaza versiunea beta si, abia in toamna, cand noul iPhone iese pe piata, e pus la dispozitia tuturor utilizatorilor in varianta finala.

De data aceasta nu exista prea multe detalii legate de iOS 11, asa ca e posibil sa avem parte de cateva surprize. Specialistii se asteapta un redesign al aplicatiei Apple Music, care se va concentra mai multe pe continutul video original. De asemenea, compania lui Tim Cook ar putea prezenta emisiunile proprii la care lucreaza de ceva vreme.

Mai mult, conferinta ar putea avea ca piesa principala asistentul vocal Siri. In sfarsit, Apple ar putea deschide usa dezvoltatorilor de software sa aiba acces si sa creeze aplicatii speciale pentru el.

Noua iPad

Un zvon care circula de ceva vreme in ceea ce priveste WWDC este posibilitatea ca Apple sa lanseze luni o noua tableta iPad, de 10,5 inchi. Cel mai probabil, dispozitivul va fi prezentat ca un bun inlocuitor al desktopului.

MacBook devine si mai deste ...citeste mai departe despre "Apple isi prezinta noutatile la Worldwide Developer Conference" pe Ziare.com

#lansari Apple, #produse noi Apple, #lansare Apple , #Stiri Internet