Apple este ancheta in SUA pentru ca a incetinit functionarea iPhone-urilor vechi

Miercuri, 31 Ianuarie 2018, ora 09:23
1343 citiri
Apple este ancheta in SUA pentru ca a incetinit functionarea iPhone-urilor vechi
Foto: Arhiva Facebook/Apple

Departamentul de Justitie si Comisia pentru bursa si valori mobiliare din Statele Unite au inceput o ancheta pentru afla daca Apple a incalcat legislatia financiara dupa ce a incetinit functionarea iPhone-urilor mai vechi.

In urma cu cateva saptamani, compania a recunoscut ca incetineste performantele modelelor mai vechi pentru ca acestea sa functioneze mai mult.

Reprezentantii Apple au spus atunci ca performantele telefoanelor sunt incetinite doar daca o baterie ajunge la un anumit nivel de uzura, iar problema poate fi remediata daca utilizatorul o inlocuieste cu una noua.

La inceputul anului trecut, compania din Cupertino a lansat o actualizare software care a vizat iPhone-urile mai vechi, dar nu a anuntat ca aceasta incetineste functionarea dispozitivelor.

In aceasta primavara, Apple intentioneaza sa lanseze o noua actualizare de software pentru iPhone, numita iOS 11.3, care va include noi functii, pentru a permite utilizatorilor sa-si monitorizeze bateria telefonului.

In ce conditii iti poti schimba bateria iPhone-ului la pret redusApple isi cere scuze pentru ca a incetinit functionarea iPhone-urilor mai vechiApple incetineste voit iPhone-urile mai vechi. Ce pot face utilizatoriiRomanii care au modele mai vechi de iPhone pot sa dea Apple in judecata? ...citeste mai departe despre "Apple este ancheta in SUA pentru ca a incetinit functionarea iPhone-urilor vechi" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Apple incetinire iPhone vechi , #Stiri Internet