Apple, data in judecata pentru denumirea "iWatch", desi ceasul nu se numeste asa

Miercuri, 15 Iulie 2015, ora 17:57
1261 citiri
Apple, data in judecata pentru denumirea "iWatch", desi ceasul nu se numeste asa
Foto: Apple

Apple a fost data in judecata pentru numele iWatch, chiar daca nu foloseste denumirea pentru ceasul inteligent Apple Watch, de catre o companie irlandeza de software care detine marca in Europa.

Utilizatorii care dau cautare pe Google tastand iWatch este probabil sa obtina in capul listei de rezultate o reclama pentru Apple Watch, in conditiile in care compania americana plateste Google pentru publicitate astfel incat sa nu piarda posibili clienti care au cautat produsul dupa un nume incorect, relateaza Bloomberg.

Preturi scandaloase pentru Apple Watch? Cat ar putea costa cel mai asteptat ceas inteligent (Foto)

Probendi, o companie irlandeza de software cu sediul in Dublin, care detine marca iWatch in Europa, crede ca Apple va plati mult mai mult pentru o astfel de promovare decat o face in prezent si a intentat o actiune in regim de urgenta, pe 26 iunie, la un tribunal din Milano, protestand pentru faptul ca Apple se foloseste de numele iWatch in reclame.

"Apple s-a ...citeste mai departe despre "Apple, data in judecata pentru denumirea "iWatch", desi ceasul nu se numeste asa" pe Ziare.com

#Apple Watch judecata, #judecata nume iWatch, #Apple Watch iWatch , #Stiri Internet