Apple admite ca manipuleaza performanta oricarui iPhone care ajunge la utilizatori

Joi, 21 Decembrie 2017, ora 19:43
1093 citiri

In ultimele saptamani, s-a dezbatut foarte mult o conspiratie legata de incetinirea iPhone-urilor de catre Apple. Acum a iesit la iveala ca este adevarata.

Nu se astepta nimeni. Din pacate, oficialii Apple au facut mai multe declaratii in ultimele zile care nu te vor bucura daca esti utilizator de iPhone. Atat pentru TechCrunch, cat si pentru The Verge, reprezentanti ai companiei americane au recunoscut ca, prin anumite versiuni de firmware, telefonul tau extrem de pretios a devenit semnificativ mai lent.

Totul pleaca de la baterie si de la nivelul de uzura al acesteia. Daca folosesti un laptop in fiecare zi timp de 2-3 ani, te astepti sa nu-i mai tina bateria la fel ca in prima zi. Pe acelasi principiu, acumulatorul din interiorul iPhone-ului tau devine mai ineficient in timp si mai sensibil la intemperii. Ca urmare, daca se face frig sau incerci sa executi o sarcina mai pretentioasa, respectiva baterie nu face fata solicitarilor de la procesor si iti inchide aparatul.

Vezi cum manipuleaza Apple performanta din orice iPhone! ...citeste mai departe despre "Apple admite ca manipuleaza performanta oricarui iPhone care ajunge la utilizatori" pe Ziare.com

#iPhone X baterie Apple, #iphone baterie telefon stricata , #Stiri Internet