Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Aplicatia pentru mobil Auto.ro ajuta utilizatorii sa gaseasca pensiuni

Aplicatia pentru mobil Auto.ro ajuta utilizatorii sa gaseasca pensiuni


Auto.ro a dezvoltat sectiunea Pensiuni din cadrul aplicatiei de mobil, oferind localizarea pe harta a celor mai apropiate pensiuni de locul in care se afla prin indicarea directiei si sensului de mers.

Soferii vor putea face astfel rezervarea direct din telefonul mobil, chiar daca se afla in trafic.

Odata cu dezvoltarea sectiunii Pensiuni, soferii vor putea localiza peste 4.000 de pensiuni existente in zonele turistice si in marile orase din Romania. De asemenea, soferii au posibilitatea sa evalueze fiecare pensiune in parte prin comentariile si recomandarile publicate de catre alti utilizatori care au beneficiat de serviciile pensiunilor respective.

Aplicatia dedicata soferilor din Romania este disponibila gratuit atat in versiunea pentru Android cat si in versiunea pentru iOS si este sustinuta de parteneriatul dezvoltat recent cu Vodafone Romania. Principalele servicii auto accesate de peste 120.000 de posesori de telefoane mobile sunt: benzinarii, vulcanizari, spalatorii, service-uri auto, taxi-uri, asistenta rutiera, parcari si promotii la serviciile auto oferite.

Aplicatia Auto.ro detine o baza de date de peste 20.000 adrese fiind prima aplicatie din Romania care ofera soferilor localizarea pe harta a celor mai apropiate servicii auto de locul in care se afla.

La sapte luni de la lansare, aplicatia dezvoltata de Auto.ro se afla in preferintele romanilor privind aplicatiile gratuite atat pentru iOS, inregistrand in Apple Store peste 55.000 descarcari si 650 recenzii, cat si pentru versiunea Android unde s-au inregistrat in Google Play peste 70.000 descarcari si 380 recenzii pozitive.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1645 ori