Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Aplicatia cat un miracol care le permite orbilor sa vada si sa citeasca

Aplicatia cat un miracol care le permite orbilor sa vada si sa citeasca
Cei de la Microsoft u decis sa le dea o mana de ajutor persoanelor cu handicap de vedere printr-o aplicatie de mobil intitulata sugestiv Seeing AI.

E un joc de cuvinte acolo. AI din Seeing AI este de fapt o referinta la algoritmii de inteligenta artificiala pe care ii foloseste aplicatia pentru a functiona intr-un mod uimitor. In acelasi timp, Seeing AI impreuna se poate traduce la fel de bine ca fiind "Ochiul care vede", daca doar auzi asocierea de termeni si nu o citesti.

Trecand insa peste detaliile de context, programul in sine are deja vreo cinci luni pe piata. Ce s-a schimbat insa semnificativ printr-un update este functionalitatea pusa la dispozitia utilizatorilor. In continuare, ideea de baza este aceeasi. Seeing AI ajuta oamenii care nu vad bine sau deloc sa fie un pic mai bine ancorati in realitatea inconjuratoare prin informati verbalizate intr-un mod surprinzator de natural.

Vezi ce inventie miraculoasa a anuntat o companie americana! ...citeste mai departe despre "Aplicatia cat un miracol care le permite orbilor sa vada si sa citeasca" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 856 ori