Anonymous nu e singura grupare de hackeri care a declarat razboi Statului Islamic

Sambata, 21 Noiembrie 2015, ora 13:50
1095 citiri
Anonymous nu e singura grupare de hackeri care a declarat razboi Statului Islamic
Foto: YouTube/Anonymous

Adeptii Statului Islamic folosesc retelele sociale pentru propaganda, dar si pentru a recruta noi luptatori, insa acest lucru a intrat in atentia unor grupari de hackeri, printre care si Anonymous, care i-au amenintat pe jihadisti cu un razboi informatic.

Se pare ca mai multe conturi de Twitter atribuite Statului Islamic au fost "doborate" in aceasta saptamana. Insa aceasta este doar o mica parte a luptei cibernetice, remarca Reuters.

Pana in acest moment, Anonymous a reusit sa identifice si sa inchida peste 6.000 de conturi jihadiste. Mai mult, hackerii acestei grupari au cerut ajutor publicului pentru ca actiunile lor sa aiba parte de un sprijin larg. In acest sens, ei au pus la dispozitia celor care vor sa-i ajute un ghid de atacuri informatice pentru incepatori.

Initiativa celor de la Anonymous se numeste Operation Paris (#OpParis) sau Operation ISIS (#OpISIS) si a devenit tot mai populara in ultimele zile, multi utilizatori oferindu-se sa contribuie la anihilarea ...citeste mai departe despre "Anonymous nu e singura grupare de hackeri care a declarat razboi Statului Islamic" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Anonymous razboi Statul Islamic, #Anonymous atacuri Statul Islamic, #hackeri Statul Islamic , #Stiri Internet