Android P, aproape de lansare: Pe ce telefoane il poti testa de acum

Joi, 26 Iulie 2018, ora 14:23
1294 citiri
Android P, aproape de lansare: Pe ce telefoane il poti testa de acum

Android P a trecut printr-o serie de iteratii beta in ultimele luni. Acum e pe ultima suta de metri inainte de lansarea versiunii finale.

Fragmentarea platformei Android reprezinta o problema majora pentru sistemul de operare creat de Google si este putin probabil sa se remedieze complet, vreodata. Cu toate acestea, gigantul din Mountain View continua sa lanseze versiuni noi de Android, chiar si daca ajung sa fie experimentate de un numar infim de utilizatori.

Conform unei statistici publicate de compania americana la inceputul acestei saptamani, mai mult de un sfert dintre utilizatorii de terminale cu Android folosesc o versiune mai veche de patru ani.

Trecand peste aceste detalii de fond, de aproximativ jumatate de an, au inceput sa apara pe Internet detalii referitoare la Android P. Intai a fost vorba de o varianta alpha dedicata dezvoltatorilor.

Afla totul despre Android P, aici! ...citeste mai departe despre "Android P, aproape de lansare: Pe ce telefoane il poti testa de acum" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#testare Android P smartphone, #tehnologie android , #Stiri Internet