Allview a lansat un telefon ieftin dual-SIM, pentru pasionatii de selfie-uri

Marti, 18 August 2015, ora 12:44
1120 citiri
Allview a lansat un telefon ieftin dual-SIM, pentru pasionatii de selfie-uri
Foto: Allview

Brasovenii de la Allview au lansat, marti, smartphone-ul E3 Living.

Noul dispozitiv dispune de un display de 4,5 inchi, construit cu ajutorul tehnologiei Full Lamination. Cele doua difuzoare frontale permit auditia stereo, iar sistemul de operare folosit este Android 5.1 Lollipop.

Telefonul poate fi folosit cu doua cartele SIM. Device-ul are integrat un procesor Quad Core, ceea ce ii ofera noului dispozitiv fluenta in utilizare pentru navigarea pe internet, in rularea aplicatiilor, jocurilor sau vizionarea filmelor.

"Succesul repurtat de modelul precedent E2 Living si feedback-ul pozitiv primit de la utilizatorii acestuia, au contribuit la decizia de a aduce un plus de performanta device-urilor din gama E. Noul E3 Living reprezinta un upgrade atat pe partea de hardware cat si pe cea de software fata de modelul precedent.

Printre noutati se remarca marimea display-ului de 4,5 inch, tipul procesorului, calitatea superioara a pozelor, memoriile si conectivitatea 4G, toate ...citeste mai departe despre "Allview a lansat un telefon ieftin dual-SIM, pentru pasionatii de selfie-uri" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Allview E3 Living, #telefon onu Allview, #smartphone nou Allview , #Stiri Internet