Alcatel-Lucent vaneaza specialisti in Banat

Sambata, 30 Ianuarie 2010, ora 14:48
1813 citiri
Alcatel-Lucent vaneaza specialisti in Banat

Banatul o ia din nou inaintea tarii si iese din criza cu ajutorul profesionistilor pe care ii are. Alcatel-Lucent, prima multinationala din aceasta regiune, anunta ca angajeaza in acest an 160 de specialisti in telecomunicatii.

In 2009, au avut lor primele proteste ale angajatilor de la Alcatel-Lucent care au fost transferati catre alte companii, dar multinationala incepe anul 2010 cu 160 de locuri noi de munca puse la bataie pentru specialisti in administrarea si monitorizarea retelelor, informeaza  Adevarul.

"Initial, Alcatel-Lucent a venit in Timisoara pentru forta de munca ieftina, dar am gasit aici oameni foarte bine pregatiti, alaturi de care ne putem dezvolta", a declarat Raoul Ros, presedintele Alcatel-Lucent Europa de Sud-Est.


"In 2009, am angajat o suta de absolventi de facultate, dar in 2010 vom recruta specialisti cu experienta", a declarat Klaus Sedlacek, vicepresedinte Managed Services Delivery, care a precizat ca angajatii recrutati pentru serviciile de monitorizare a retelelor trec printr-o perioada de training care tine intre trei si sase luni.

Conducerea multinationalei a subliniat si ca anul 2010 va fi incarcat de provocari, dar salariile angajatilor nu vor fi reduse.

Alcatel-Lucent are 1.300 de angajati in Romania, din care 500 lucreaza in centre de Cercetare-Dezvoltare si 310 in servicii.

#alcatel, # lucent, # specialisti, # banat , #Stiri Internet