Ai ramas fara Internet, cablu TV sau retea de telefonie? Cum poti primi despagubiri

Miercuri, 30 Iulie 2014, ora 09:10
1049 citiri
Ai ramas fara Internet, cablu TV sau retea de telefonie? Cum poti primi despagubiri

Desi suntem in era tehnologiei, exista momente cand ne "pica" Internetul, cablul TV sau reteaua de telefonie mobila. Insa ce este de facut in aceste cazuri?

"In situatiile in care au loc incidente cu impact semnificativ care afecteaza integritatea si securitatea retelelor si serviciilor de comunicatii electronice, utilizatorul final poate experimenta, de exemplu, pierderi de semnal in cazul telefoniei mobile sau intreruperea conexiunii de Internet ori a semnalului TV.

Pentru remediere, utilizatorii trebuie sa se adreseze direct furnizorului de servicii, iar in cazul in care este depasita durata de rezolvare prevazuta in contract, utilizatorii pot solicita furnizorului despagubiri, potrivit prevederilor din contract", a precizat presedintele Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), Marius Catalin Marinescu, pentru Ziare.com.

De regula, aceste despagubiri sunt acordate prin reducerea costului abonamentului proportional cu timpul in care ...citeste mai departe despre "Ai ramas fara Internet, cablu TV sau retea de telefonie? Cum poti primi despagubiri" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#despagubiri semnal telefon, #despagubiri Internet, #despagubiri semnal tv , #Stiri Internet