Adevar sau manipulare? Cati britanici au cautat, de fapt, "ce e UE" pe Google dupa referendum

Marti, 28 Iunie 2016, ora 05:52
1089 citiri
Adevar sau manipulare? Cati britanici au cautat, de fapt, "ce e UE" pe Google dupa referendum
Foto: Arhiva Ziare.com

Ce au cautat britanicii pe Google dupa ce a fost anuntat rezultatul referendumului referitor la Brexit? Raspunsul la aceasta intrebare i-a facut pe multi sa traga o concluzie pripita si sa spuna ca o mare parte din populatie nu a fost suficient informata in legatura cu miza acestui vot. Insa, ca sa aflam adevarul, trebuie sa privim statisticile in amanunt.

Totul a pornit de la Google Trends, instrumentul gigantului IT care prezinta - asa cum ii spune si numele - tendintele in cautarile online.

Mai exact, a fost vorba despre un grafic care arata ca, la scurt timp dupa anuntarea rezultatului referendumului, s-au inmultit cautarile facute de britanici dupa sintagme precum "Ce inseamna iesirea din UE?", "Ce este UE?", "Ce tari sunt in UE?", "Ce se va intampla acum ca am iesit din UE?" si "Cate tari sunt in UE?".

"What is the EU?" is the second top UK question on the EU since the #EURefResults were officially announced pic.twitter.com/1q4VAX3qcm- GoogleTrends (@GoogleTrends) June ...citeste mai departe despre "Adevar sau manipulare? Cati britanici au cautat, de fapt, "ce e UE" pe Google dupa referendum" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ce e UE Brexit, #cautare ce e UE, #cautari britanici UE, #cautari Google Brexit , #Stiri Internet