Acuzatii la adresa conducerii Yahoo, dupa confirmarea atacului cibernetic: Securitatea a fost pe ultimul loc

Duminica, 25 Septembrie 2016, ora 18:00
838 citiri
Acuzatii la adresa conducerii Yahoo, dupa confirmarea atacului cibernetic: Securitatea a fost pe ultimul loc

Atacul cibernetic masiv care a vizat Yahoo in urma cu doi si care a fost confirmat oficial doar in urma cu putin timp nu este o surpriza prea mare pentru cei care au urmarit compania indeaproape.

Yahoo a anuntat saptamana aceasta ca in 2014 au fost furate datele personale a cel putin 500 de milioane de utilizatori, aminteste CNN.

Yahoo dezvaluie: Datele a peste 500 milioane de utilizatori au fost furate intr-un masiv atac cibernetic

Sub conducerea directorului general Marissa Mayer, Yahoo a respins apelurile pentru alocarea de fonduri si eforturi mai mari in scopul consolidarii securitatii, sustine un fost membru al echipei de securitate a companiei, care nu mai lucra pentru aceasta cand atacul ar fi avut loc.

Potrivit sursei citate de CNN, "securitatea a fost impinsa pe ultimul loc", iar cei din conducere au argumentat ca au alte prioritati.

In plus, directorii de securitate s-au simtit exclusi din procesul de luare a deciziilor de la preluarea conducerii de catre Marissa ...citeste mai departe despre "Acuzatii la adresa conducerii Yahoo, dupa confirmarea atacului cibernetic: Securitatea a fost pe ultimul loc" pe Ziare.com

#Yahoo atac cibernetic, #parole Yahoo sparte , #Stiri Internet