Acesta este primul torrent din lume, iar continutul sau te va uimi

Luni, 09 Octombrie 2017, ora 10:43
1240 citiri
Acesta este primul torrent din lume, iar continutul sau te va uimi

Pe data de 20 decembrie 2003, primul fisier de pe un site de torrente a fost urcat in mediul online continand versiunea ASCII a filmului "The Matrix". Astazi, dupa miliarde de fisiere de torrente piratate, descarcate si inchise, varianta filmului "The Matrix" in format ASCII din 2003 inca exista, scriu cei de la Playtech.ro.

Cum nu exista o autoritate absoluta cand vine vorba de lumea torrentelor, confirmarea existentei acestui fisier "stravechi" vine din partea celor de la TorrentFreak. Acestia au urmarit torrentul din 2005, considerandu-l inca de acum 13 ani un fisier antic!

Culmea este ca atunci torrentul avea doar un seeder, iar de atunci pana azi i s-au mai adaugat inca doi, devenind cu usurinta cel mai vechi torrent activ pana in ziua de azi.

Din pacate, site-ul pe care torrentul a fost urcat prima oara, onyx.chattanoogastate.edu, nu mai exista. Chiar si asa, torrentul inca mai este la share de catre alti utilizatori, avand cel putin un seeder activ in mod permanent.

Un alt detaliu amuzant este ca in tot ecosistemul modern in care torrentele apar si dispar, putem sa ne intrebam cum de a supravietuit un film ca "The Matrix" in format ASCII pana in zilele noastre in loc de alte torrente mult mai mari si mai "faimoase".

Vezi AICI de unde poti descarca torrentul si cum de a supravietuit! ...citeste mai departe despre "Acesta este primul torrent din lume, iar continutul sau te va uimi" pe Ziare.com

#Torrente Matrix, #primul torrent, #tehnologie piraterie , #Stiri Internet